Кава в зернах Lavazza Espresso Crema E Aroma Арабіка 1кг, Кава Лавацца ОРИГІНАЛ Італія

Кава в зернах Lavazza Espresso Crema E Aroma Арабіка 1кг, Кава Лавацца ОРИГІНАЛ Італія

577 грн.
Виробник:
Артикул: 1694051218
Склад Є в наявності
Показано 312 раз

Опис товару

Почніть свій ранок з порції справжньої італійської кави Lavazza! Команда професіоналів легендарного бренду з Італії розробила цю чудову суміш, щоб перенести вас з будь-якої точки світу в атмосферу сієсти, після якої ви відчуєте приплив бадьорості та енергію ефективності!

Особливість кави Espresso Crema Е Aroma у тому, що у його складі 80% зерен Арабіки (з Сан Пауло та Гондурасу) та 20% Робусти (з Уганди). Цю суміш обсмажили до середнього ступеня, що перетворило її на еталонний кавовий купаж (бленд) для приготування ідеального еспресо*! Сорт арабіка визначає смак і аромат напою, а робуста впливає на міцність і дарує щільну пінку. Італійський напій має тонкий післясмак з відтінками какао та фруктів.

Дане поєднання арабіки і робусти відкриває багато можливостей для ваших експериментів! Крім еспресо, спробуйте приготувати американо, а любителям м'якшого смаку сподобається латте та капучино на основі цих зерен. Купуючи італійську каву Lavazza Espresso Crema e Aroma ви отримаєте напій, що дарує вам яскраві смакові враження та душевний підйом!

 

Тип кави: зернова
Склад: 80% Арабіка та 20% Робуста
Бренд: Lavazza (Оригінал)
Країна виробник: Італія
Ступінь обсмажування: середня
Кофеїн: з кофеїном
Походження зерна: Південна та Центральна Америка, Африка
Післясмак: шоколадний, злегка фруктовий
Вид упаковки: вакуумна упаковка
Вага упаковки: 1000 г

*Еспресо – один із найпопулярніших напоїв серед поціновувачів кави. В Україні цей напій також знають досить давно. Еспресо має італійське коріння і передбачає безліч перекладів: "насичений", "яскраво виражений", від слова "експрес" що означає "миттєво" або "швидко". Найпоширеніший переклад - "видавлений" або "вичавлений", так як така кава готується під тиском 8-9 бар, і через неї пропускається (видавлюється) гаряча вода.

 

 

Важливо знати! Помилковим вважається те, що 100% Арабіка краще, ніж суміш Арабіки з Робустою. Це поширена помилка! Якість кавового зерна необхідно оцінювати за його органолептичними властивостями: зовнішній вигляд, колір, запах, а також яка консистенція, смак, аромат приготованого напою. Варто враховувати ще такі фактори як бленд (кавова суміш з декількох сортів кави), місце збору врожаю (плантація), технологія обсмажування зерен, герметичність упаковки!

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
   Погано           Добре