Статті

Обираємо каву із найбільшим вмістом кофеїну

Обираємо каву із найбільшим вмістом кофеїну

Міцна, насичена, розкішна: обираємо каву із найбільшим вмістом кофеїну Міцність кави – це ключовий параметр, що визначає концентрацію кофеїну та насиченість смаку напою, що додає енергії та задоволення у кожному ковтку. Вона визначається як кількість кофеїну у кожній порції кави та її ступі...

Кава Lavazza: традиції сонячної Італії

Кава lavazza: традиції сонячної італії

Кава Лавацца – це бренд високоякісної кави, що має глибокі корені в італійській кавовій культурі. Заснована в 1895 році Луїджі Лавацца, компанія стала символом традиційної італійської якості та експертизи в кавовому світі. Кава Lavazza відома своїм багатим смаком, неперевершеним ароматом та ши...

Зернова чи мелена кава? Що обрати?

Зернова чи мелена кава? що обрати?

Зернова чи мелена кава? Що обрати? Мелена, зернова та розчинна кава: яку обрати? Це питання ніколи не втратить актуальності – принаймні, до моменту, поки люди п’ють каву. А все тому, що у кожного із варіантів є свої переваги та особливості. І у цій статті ми спробуємо з ними розібрати...

Арабіка і робуста, в чому різниця?

Арабіка і робуста, в чому різниця?

Арабіка і робуста, в чому різниця? Кава арабіка і робуста – це два основних види кавових зерен, які використовуються для приготування кави. Вони мають свої характерні особливості, смакові профілі та використовуються залежно від особистих уподобань та вимог. Що таке арабіка і робуста, різниц...