Міцна, насичена, розкішна: обираємо каву із найбільшим вмістом кофеїну Міцність кави – це ключовий параметр, що визначає концентрацію кофеїну та насиченість смаку напою, що додає енергії та задоволення у кожному ковтку. Вона визначається як кількість кофеїну у кожній порції кави та її ступі...
Статті
Кава Лавацца – це бренд високоякісної кави, що має глибокі корені в італійській кавовій культурі. Заснована в 1895 році Луїджі Лавацца, компанія стала символом традиційної італійської якості та експертизи в кавовому світі. Кава Lavazza відома своїм багатим смаком, неперевершеним ароматом та ши...
Зернова чи мелена кава? Що обрати? Мелена, зернова та розчинна кава: яку обрати? Це питання ніколи не втратить актуальності – принаймні, до моменту, поки люди п’ють каву. А все тому, що у кожного із варіантів є свої переваги та особливості. І у цій статті ми спробуємо з ними розібрати...
Арабіка і робуста, в чому різниця? Кава арабіка і робуста – це два основних види кавових зерен, які використовуються для приготування кави. Вони мають свої характерні особливості, смакові профілі та використовуються залежно від особистих уподобань та вимог. Що таке арабіка і робуста, різниц...