Кава в зернах NERO AROMA CLASSIC Арабіка Робуста 1кг ОРІГІНАЛ Італія
Оформити замовлення:
Ми передзвонемо Вам для уточнення деталей
Ваше замовлення успішно прйинято.
Сталася помилка під час відправлення замовлення.
-
Кава в зернах
- Зернова кава illy
- Кава в зернах Italiano Vero
- Кава в зернах Julius Meinl
- Кава в зернах Ambassador
- Кава в зернах Blasercafe
- Кава в зернах Chicco D'oro
- Кава в зернах Dallmayr
- Кава в зернах Del Duca
- Кава в зернах Gimoka
- Кава в зернах Kimbo
- Кава в зернах Lavazza
- Кава в зернах Melitta
- Кава в зернах Milaro
- Кава в зернах Monterico
- Кава в зернах Movenpick
- Кава в зернах Mr. Rich
- Кава в зернах Nero Aroma
- Кава в зернах Paulig
- Кава в зернах Rioba
- Кава в зернах ROBERTO TOTTI
- Кава мелена
- Кава розчинна
- Лідери продажу
- Новинки
- Подарункові набори
- Товари по акції
Ваш кошик порожній!
Опис товару
Для кавового бленду NERO AROMA CLASSIC відбираються найкращі зерна цінних сортів Арабіки та Робусти, після чого обробляються митим способом. Італійські майстри ретельно обсмажують їх і в результаті виходить суміш для справжніх шанувальників італійського еспресо! Арабіка надає кавовому напою насичений смак та легку кислинку. Робуста дарує міцність і стійку пінку - "crema", адже без неї традиційний еспресо просто немислимий! NERO AROMA CLASSIC залишає приємний смак і запам'ятовується ароматом свіжоспечених булочок і родзинок.
Тип кави: зернова
Склад: 50% Арабіка/50% Робуста
Бренд: Nero Aroma
Країна виробник: Італія
Ступінь обсмажування: середня
Кофеїн: з кофеїном
Походження зерна: Бразилія
Післясмак: свіжоспечених булочок, сухофруктів
Вид упаковки: вакуумна упаковка
Вага упаковки: 1000 г
* Мита обробка (водою) передбачає, до початку сушіння зерен, повне видалення з ягід кави кількох шарів м'якоті і клейковини, після чого смак кави вважається чистішим, в ньому краще проявляються смакові відтінки, характерні тому навколишньому середовищу, в якому вони виросли.
Важливо знати! Помилковим вважається те, що 100% Арабіка краще, ніж суміш Арабіки з Робустою. Це поширена помилка! Якість кавового зерна необхідно оцінювати за його органолептичними властивостями: зовнішній вигляд, колір, запах, а також яка консистенція, смак, аромат приготованого напою. Варто враховувати ще такі фактори як бленд (кавова суміш з декількох сортів кави), місце збору врожаю (плантація), технологія обсмажування зерен, герметичність упаковки!
Рекомендовані товари
Кава в зернах Lavazza Tierra Selection 100% Арабіка 1 кг, Кава Лавацца ОРИГІНАЛ Італія
Lavazza Tierra – це кава для поціновувачів елітної 100% Арабіки. Ідеальна суміш цього зерна родом з Перу, Бразилії та Гондурасу дає виразний аромат, насичений смак, а також необхідну кислинку лю..
Кава в зернах Lavazza Tierra Colombia 100% Арабіка 1 кг, Кава Лавацца ОРИГІНАЛ Італія
Кава Lavazza Tierra Colombia – це 100% колумбійська Арабіка світло-середнього обсмажування, завдяки якому ця кава володіє ідеальним балансом яскравого інтенсивного аромату та м'якою, бархати..
Кава в зернах Lavazza Tierra Brasile 100% Арабіка 1 кг, Кава Лавацца ОРИГІНАЛ Італія
Кава Lavazza Tierra Brasile ідеальна для тих, хто віддає перевагу міцності та приємній карамельній насолоді. Це чудова суміш кавових зерен із високоякісної натуральної бразильської Арабіки, яка отрима..
Кава в зернах PAULIG MOKKA Арабіка Робуста 1 кг Оригінал Фінляндія
Кава в зернах PAULIG MOKKA – це суміш Арабіки та Робусти, що має ніжний смак та насичений аромат. Готовий напій подарує вам смак темного какао та післясмак волоського горіха. Ця кава відмінно по..