Кава в зернах Lavazza Gran Espresso 1 кг, Кава Лавацца ОРИГІНАЛ Італія

Кава в зернах Lavazza Gran Espresso 1 кг, Кава Лавацца ОРИГІНАЛ Італія

618 грн.
Виробник:
Артикул: 1749026424
Склад Є в наявності
Показано 206 раз

Опис товару

Італія – батьківщина еспресо*. Цей напій став символом італійського способу життя та зміг завоювати прихильність кавоманів усього світу. Сьогодні випити еспресо можна у будь-якій кав'ярні світу. Але мало хто знає секрети та тонкощі справжнього еспресо. Італійський бренд Lavazza суворо вшановує традиційні кавові цінності і саме з цією метою каппери компанїї (англ. – cupper – професійні дегустатори кави) створили чудовий купаж Lavazza Gran Espresso. У його складі бленд (суміш) зерен 40% Арабіки та 60% Робусти. Географія кави така: суміш натуральної Арабіки з Бразилії та митої* Арабіки з Гондурасу, з додаванням пряної Робусти з Уганди (Східна Африка). Зерна обсмажують середньо, щоб підкреслити натуральні властивості та розкрити повноту його смаку та аромату. Приготувавши порцію напою із зерен Lavazza Gran Espresso ви відчуєте відмінний кавовий аромат та насичений смак із відтінками тонких прянощів та вишуканого темного шоколаду.

 

Тип кави: зернова
Склад: 40% Арабіка/60% Робуста
Бренд: Lavazza (Оригінал)
Країна виробник: Італія
Ступінь обсмажування: середня
Кофеїн: з кофеїном
Походження зерна: Бразилія, Гондурас, Уганда
Післясмак: пряний, темний шоколад
Вид упаковки: вакуумна упаковка
Вага упаковки: 1000 г

*Еспресо – один із найпопулярніших напоїв серед поціновувачів кави. В Україні цей напій також знають досить давно. Еспресо має італійське коріння і передбачає безліч перекладів: "насичений", "яскраво виражений", від слова "експрес" що означає "миттєво" або "швидко". Найпоширеніший переклад - "видавлений" або "вичавлений", так як така кава готується під тиском 8-9 бар, і через неї пропускається (видавлюється) гаряча вода.

* Мита обробка (водою) передбачає, до початку сушіння зерен, повне видалення з ягід кави кількох шарів м'якоті і клейковини, після чого смак кави вважається чистішим, в ньому краще проявляються смакові відтінки, характерні тому навколишньому середовищу, в якому вони виросли.

 

 

Важливо знати! Помилковим вважається те, що 100% Арабіка краще, ніж суміш Арабіки з Робустою. Це поширена помилка! Якість кавового зерна необхідно оцінювати за його органолептичними властивостями: зовнішній вигляд, колір, запах, а також яка консистенція, смак, аромат приготованого напою. Варто враховувати ще такі фактори як бленд (кавова суміш з декількох сортів кави), місце збору врожаю (плантація), технологія обсмажування зерен, герметичність упаковки!

 

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
   Погано           Добре