Від чого залежить якість кави
Дата створення:20 Aug
Коли ми говоримо про каву, вирощену в тіні, ми зазвичай маємо на увазі, що навколишні землі не були знищені для вирощування кавових зерен. Це означає, що коли ви купуєте вирощену тінь, ви не сприяєте негативним екологічним наслідкам вирубки лісів і підсічно-вогневого землеробства.
Як тінь впливає на якість кави
Відтінок також захищає зерно від сонця, тому вони не розвивають більш жорсткий смак, який зазвичай зустрічається в дешевій сипучій каві. Вирощені на сонці кавові рослини більш схильні до хвороб і шкідників, ніж рослини, вирощені під листям, наприклад бананові дерева. В результаті кава, вирощена на сонці, повинна бути обприскована великою кількістю хімічних речовин, а розпилення може призвести до потрапляння хімічних залишків в чутливі екосистеми.Погодні умови
Якщо в регіоні вегетаційний період, де погодні умови незвичайні, це може вплинути на смак кави, виробленої в цьому році, або загальний урожай з кущів. Клімат повинен бути помірним і стабільним, щоб отримати ароматний урожай. В результаті смак вашої кави залежить від екологічного здоров'я, а глобальне потепління і зміна клімату загрожують виробництву зерна.